Ulei concentrat de usturoi pentru revitalizarea părului

Ulei concentrat de usturoi pentru revitalizarea părului de la Farmasi. Un ulei de usturoi Farmasi din gama de produse Dr. C. Tuna. Un produs cosmetic unic pe piaţa cosmeticelor din România.

Prin formula sa îmbunătățită, uleiul de usturoi concentrat revitalizant Dr. C. Tuna oferă îngrijirea ideală pentru părul slăbit, cu tendințe de rupere. Îmbogățit cu ulei de floarea soarelui, ulei de migdale dulci, minerale și vitamina E. Acest ulei miraculos, ușor de clătit, ajută la stimularea foliculilor de păr, cu tendințe de rupere și de cădere. Părul tău va avea un aspect vibrant și strălucitor.

Înregistrare cu comandă Farmasi

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Adresa de livrare:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc:

  Pentru 85 lei (transport inclus Urgent Cargus): 2 bucăți şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire) + transport prin curier rapid în preț.

  Pentru 112 lei (transport inclus Urgent Cargus): 2x şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire, transport în preț).

  Pentru 71 lei: şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 70 lei: două şampoane cu usturoi la 225 ml + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 129 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 221 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 225 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + cadou de bun venit (un ruj lichid + un rimel Mascara Zen) + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 239 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 500 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + cadou de bun venit (șampon usturoi 500ml + gloss buze red Light 4 ml) + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire).

  Pentru 120 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Kitul Pro la 165 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire, transport în preț).

  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin email și/sau whatsapp în termen de 3 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog online identic cu cel tipărit.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Ulei concentrat de usturoi pentru parUlei de usturoi Farmasi

  • Stimulează foliculii de păr inactivi prezenți la nivelul scalpului care, la rândul lor, resetează volumul.
  • Adăugă o cantitate semnificativă de strălucire părului care şi-a pierdut în timp strălucirea din cauza vopselelor de păr.
  • Dacă suferiți de mâncărime, scalp uscat sau chiar mătreață, acesta este cu siguranță un ajutor.
  • De asemenea, va stimula circulația sângelui la nivelul scalpului dvs., ajutând la eliminarea toxinelor ajutând la prevenirea despicării și ruperii firelor de păr și încurajează creșterea!

  Ulei usturoi Farmasi SamponUtilizarea uleiului de usturoi

  Înainte de a-ţi spăla părul aplică uleiul de usturoi pe toată lungimea acestuia, începând cu vârfurile. Masează prin mişcări circulare timp de aproximativ un minut şi aşteaptă apoi 30 de minute. Apoi spală părul cu şamponul de usturoi. Se recomendă aplicarea acestui ulei cu usturoi de două ori pe săptămână.

  Calităţile terapeutice ale usturoiului

  Desi usturoiul este folosit de mii de ani ca aliment-remediu, uleiul esential a fost produs de abia in epoca moderna, Studii stiintifice au demonstrat ca uleiul esential de usturoi are mult mai multe proprietati vindecatoare decat usturoiul crud.

  Una dintre cele mai vechi plante medicinale, usturoiul este folosit in scop terapeutic de mai bine de 5000 de ani. Datorita capacitatii sale de a putea fi cultivat atat in regiunile temperate cat si in regiunile calde si numeroaselor sale proprietati medicinale, usturoiul a devenit din ce in ce mai cautat si apreciat pentru proprietatile sale vindecatoare dat si pentru puterile protectoare in practicarea magiei si contra entitatilor malefice.

  Scrierile vechi au ajutat la reconstituirea raspandirii usturoiului in jurul lumii. Originar din Orientul Mijlociu, usturoiul ajunge in Egipt acum 2000 i.e.n, de unde se raspandeste in Europa si apoi in America, odata cu descoperirea acesteia.

  Una dintre cele mai importante acțiuni ale usturoiului este capacitatea de a accelera circulația sângelui în scalp. Acest lucru îmbunătățește nutriția rădăcinilor cu oxigen, elemente benefice și vitamine. Datorită acestui fapt, oamenii scapă de chelie în stadiile timpurii sau medii ale bolii.

  Asteptam opiniile si intrebarile dv.

  Scrieti un comentariu

  *

  error: Conţinutul este protejat.