Şampon cu extract de arbore de ceai Dr. Tuna

Şampon Farmasi cu extract de arbore de ceai. Din seria de şampoane Farmasi acesta este dedicat pentru mătreaţă. Un şampon Farmasi care ajută la problemele de dermatită seboreică (mătreaţă gravă). Şampon Farmasi cu extract natural de arbore de ceai pentru stoparea mătraţii în primul rând dar cu eficienţă şi pentru pielea scalpului, oferind totodată o prospeţime îndelungată.

Această pagină vă oferă posibilitatea de înregistrare Farmasi cu comandă. Puteţi alege (bifa) unul dintre seturile dorite pe bază de arbore de ceai sau/şi setul de bun venit Farmasi. Completând acest formular cu înscriere veţi cumpăra produsele Dr. C. Tuna cu o reducere de 30% faţă de preţul de listare în catalogul Farmasi.

Înregistrare cu comandă Farmasi

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

  Doresc:

  SETUL DE BUN VENIT la 85,97 lei lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  SAU
  Catalog gratuit prin poştă în termen de 9-12 zile.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Şampon cu extract de arbore de ceai Farmasi

  Şampon Farmasi cu extract de arbore de ceai

  Un şampon Farmasi care ajută la probemele cu mătreaţa. Acest produs cosmetic nu este însă u panaceu universal pentru tratarea mătreţii. Este însă o soluţie bazată pe ingrediente naturale: extractul din arbore de ceai.

  Componentele naturale ale acestui şampon Farmasi ajută – dar nu vindecă – problemele legate de mătreaţă. Componentele naturale care sunt incluse în acest şampon susţin rezolvarea problemelor cu mătreaţa. Dar este necesar să utilizaţi de cel puţin de două ori pe săptămână acest şampon Farmasi cu arbore de ceai şi să nu aveţi alte probleme dermato sau endocrine.

  Set Farmasi şampon cu arbore de ceai

  Vorbim despre şapoane Farmasi, produse cosmetice unice pe piaţa din România. Şamponul Farmasi bazat pe extract de arbore de ceai este unic pe piaţa din România.

  Şampon Farmasi cu extract de arbore de ceai alături de extractul concentrat (serul) din arbore de ceai, două produse unice de la Farmasi: îndepărtează murdăria și urmele de produse de stilizare a părului, oferind o senzație îndelungată de curățenie și prospețime. Serul multifuncţional cu ulei din arbore de ceai are mai multe utilizări. Elimină local imperfecțiunile pielii. Pielea are un aspect mai neted după utilizare.

  Şampon cu extract natural de arbore de ceai

  Şampon cu arbore de ceai Farmasi

  Uleiul de arbore de ceai/tea tree oil este uleiul cu cele mai multe studii ştiinţifice la bază. Uleiul de arbore de ceai este renumit pentru numărul mare de utilizări, în special pentru piele. A devenit un ingredient activ din ce în ce mai popular într-o mare varietate de produse cosmetice, cum ar fi cremele pentru piele şi unghii, uleiurile pentru masaj şi produsele pentru spălarea pielii, datorita nu numai acţiunii sale antiseptice naturale, ci şi pentru abilităţile sale puternice antiinflamatoare.

  Ser ulei arbore de ceai: pentru Psoriazis

  Ser extract arbore de ceaiUleiul de arbore de ceai/tea tree oil este un remediu natural, utilizat la scara larga in tratamentul psoriazisului si a altor afecțiuni ale pielii. In prezent, acest ulei este folosit ca ingredient activ in fabricarea multor produse de îngrijire corporala datorita capacitații sale de a vindeca multe probleme ale pielii.

  • Sprijină organismul in procesul de eliminare a celulelor moarte ale pielii care provoaca psoriazisul;
  • Are efecte antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antifungice, antiseptice si antiinflamatorii, care ajuta la tratarea psoriazisului prin alinarea senzației de mâncărime, si a senzației de arsura la nivelul pielii;
  • Acesta contribuie foarte mult la reducerea mâncărimii si la dedurizarea plăcilor si astfel reușește sa curețe pielea;
  • Reușește sa controleze producţia in exces de celulele ale pielii care cauzează psoriazisul si astfel, reduce intensitatea acestei afecțiuni;
  • Uleiul de arbore de ceai conține un compus numit terpinen – 4 – ol, care deține o puternica proprietate antiinflamatoare;
  • Este utilizat pentru efectul sau de regenerare a celulelor, care, la rândul sau, ajuta la reducerea inflamației;
  • Patrunde adanc si rapid in straturile pielii si astfel, ajuta la diminuarea cicatricilor cauzate de psoriazis;
  • Tratamentul cu ulei de arbore de ceai acționează ca un anestezic natural, calmând zonele afectate si contribuind la reducerea șanselor de formare a cicatricilor la nivelul pielii.

  Anti acneeSer Arbore de ceai: anti-acnee

  Conținutul de terpenă antimicrobiană din ulei de arbore de ceai îl face, de asemenea, foarte eficient în combaterea acneei.

  Nu numai că omoară infecțiile MRSA sau stafilococii, dar va ucide de asemenea Propionibacterium acnes care trăiesc în interiorul foliculilor de păr și poate duce la inflamație și acnee.

  Uleiul conține, de asemenea, proprietăți care ajută la calmarea usturimii și pruritului coşurilor şi iritaţiilor.

  Ser abore de ceai alte remedii

  Ser extract de arbore de ceai beneficii

  Ciuperci, fungi ai unghiilor

  Uleiul de arbore de ceai are capacitatea de a ucide paraziții și infecțiile fungice, motiv pentru care este atât de popular pentru folosirea în combaterea ciupercilor, fungilor unghiilor şi pielii. Aplicați ulei de arbore de ceai nediluat de două ori pe zi pe zonele afectate, cum ar fi unghiile picioarelor, pentru a ameliora simptomele și, eventual, pentru a vindeca complet aceste afecțiuni inestetice.

  Serul de arbore de ceai pentru păr

  Ajută în primul rând la sănătatea scalpului şi a părului.

  Uleiul de arbore de ceai s-a dovedit a fi foarte benefic pentru sănătatea atât a scalpului cât și a părului. De fapt, specialiştii susţin că uleiul de arbore de ceai ar putea fi vindecarea miraculoasă pentru scalpul uscat, cu prurit (mâncărime). Acest lucru se datorează faptului că are capacitatea de a elimina mătreața și de a calma pielea uscată. Chiar dacă nu suferiți de mătreață, puteți suferi de un scalp uscat, cu prurit, nu numai extrem de iritant, dar care poate duce la alte probleme cum ar fi căderea părului. Un scalp cu prurit este adesea cauzat de o ciupercă, o bacterie sau o reacție alergică, și deoarece ulei de arbore de ceai a fost dovedit a lupta împotriva acestor probleme, poate fi incredibil de eficient. Poate chiar să ajute la vindecarea eczemelor și a foliculitei scalpului. Folosiţi un şampon cu tea tree oi (pe bază de ulei din arbore de ceai) pentru a stopa mătreaţa.

  Lupta cu păduchii cu serul din arbore de ceai

  Când este amestecat cu ulei de mentă, uleiul de arbore de ceai a fost demonstrat că respinge păduchii. Poate fi folosit inclusiv la copiii mici. Tratamentul cu ulei de arbore de ceai este, de asemenea, un tratament natural eficient pentru a elimina păduchii deja prezenți. Deși este util împotriva paraziților asupra oamenilor, uleiul de arbore de ceai nu este recomandat pentru tratamentul animalelor de companie deoarece toxinele prezente în ulei prezintă un risc ridicat de efecte secundare negative la animalele de companie. Dacă v-ați confruntat vreodată cu păduchi, știți care este o mare problemă, așa că este o veste bună că au existat cercetări științifice care au sugerat că uleiul de arbore de ceai poate fi un tratament eficient. Un studiu din 2012, publicat în Parasitology Research, a constatat că uleiul de arbore de ceai poate fi capabil să ucidă păduchii în stadiile de nimă și adulți ale vieții, precum și să reducă numărul de ouă de păduchi care se desprind de pe păr.

  Arbore de ceai: ser pentru insecte

  Muşcături şi înţepături de insecte

  Uleiul de arbore de ceai funcționează incredibil de bine pentru tratarea înţepăturilor de ţânţari și altor insecte. Dezinfectează şi reduce umflătura. Aplicați ulei de arbore de ceai diluat într-un ulei purtător pe zonele afectate, pentru a dezinfecta rana, pentru a diminua durerea și a preveni pruritul (mâncărimea). Păstrați rana acoperită cu un bandaj pentru a evita evaporarea uleiului și repetați o dată sau de două ori pe zi, până când mușcătura sau înţepătura se vindecă.

  Asteptam opiniile si intrebarile dv.

  Scrieti un comentariu

  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  error: Conţinutul este protejat.