Şampon cu keratină Farmasi

Şampon Farmasi cu keratină. Farmasi şampon Keratină reparator foarte benefic pentru păr. Keratina asigură un complex regenerator pentru păr cu efecte benefice atât pentru scalp cât şi pentru firele de păr.

Șamponul reparator Farmasi cu keratină, un şampon de tratament cu keratină ce curăță în profunzime și îndepărtează reziduurile și pătrunde totodată în stratul cuticulei pentru a hrăni firul de păr în profunzime.

Formularul de mai jos vă oferă posibilitatea de comandă cu înregistrare în magazinul online Farmasi. Această comandă Farmasi cu înregistrare vă oferă un cont de client(ă) plus acces la a cumpăra produsele firmei cu un discount cuprins între 23% şi 30%.

Înregistrare cu comandă Farmasi

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

  Doresc:

  Pentru 115,95 lei: şampon cu keratină 360gr + mască de păr keratină 200gr + spray de păr cu keratină 115ml + catalogul cu pagini parfumate + transport inclus în preţ (plata la primire).

  Pentru 65,96 lei: şampon cu keratină 360gr + mască de păr keratină 200gr + catalogul cu pagini parfumate + transport inclus în preţ (plata la primire).

  Pentru 89,98 lei: şampon cu keratină 360gr + spray cu keratină pentru păr 115ml + catalogul cu pagini parfumate + transport inclus în preţ (plata la primire)..

  Pentru 155,94 lei: şampon cu keratină 360gr + mască de păr keratină 200gr + spray de păr cu keratină 115ml + ser de păr cu keratină 30ml + catalogul cu pagini parfumate + transport inclus în preţ (plata la primire).

  SETUL DE BUN VENIT la 85,97 lei lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  SAU
  Catalog gratuit prin poştă în termen de 9-21 zile. Catalogul gratuit îl primeşti în 3 săptămâni după ce confirmi înscrierea.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Utilizare şampon cu keratină Farmasi

  Mod de utilizare: Masează pe păr până obții o spumă bogată. Se clătește cu apă din abundență. Pentru un efect de netezire de durată, aplică Masca de tratament cu keratină pentru păr.

  Şampon cu keratină Farmasi

  Pe această pagină cu şampoane Farmasi veţi regăsi cele mai importante produse ale firmei pentru întreţinerea, spălarea, regenerarea şi menţinerea părului. Un şampon ce are rezultate dacă îl utilizaţi împreună cu celelalte produse cosmetice Farmasi pe bază de keratină.

  Şamponul cu keratină Farmasi îl puteţi cumpăra simplu şi elegant utilizând formularul de pe această pagină.

  Şampon Farmasi cu keratină

  Balsam de păr cu keratină

  Masca de tratament cu keratină pentru păr restabilește nivelul esențial de hidratare și îmbunătățește rezistența părului, netezind intens firul de păr.
  Mod de utilizare: Masează pe părul umed după șamponare. Întinde cu ajutorul degetelor pe lungimea părului, insistând pe vârfuri. Pentru rezultate optime, lasă produsul să acționeze 3-5 minute și clătește cu apă din abundență. Aplica apoi Spray-ul de reparare cu keratină ce asigură pieptănarea ușoară și intensifică luciul.

  Set Şampon Farmasi cu keratină

  Ser cu keratina pentru parSer cu keratină pentru păr

  Serul de reparare cu keratină protejează părul împotriva efectelor căldurii și ale instrumentelor de coafat, acoperindu-l cu un strat protector. Formula absorbită instantaneu asigură un luciu de durată. Mod de utilizare: Aplică câteva picături pe părul uscat, insistând pe vârfuri. Nu necesită clătire.

  Spray cu keratina FarmasiFarmasi spray cu keratină pentru păr

  Spray-ul de reparare cu keratină pentru păr netezește suprafața părului, oferind luciu instantaneu. Mod de utilizare: Agită bine înainte de utilizare. Pulverizează pe părul umed și masează delicat cu degetele. Nu necesită clătire. Pentru un aspect mătăsos și lucios și pentru tratamentul vârfurilor despicate, aplică Serul de tratament cu keratină pentru păr.

   

  Îngrijirea părului cu keratină

  Părul tău necesita atenție speciala şi îngrijire permanenta pentru a emana sănătate si a-ţi conferi încredere. Elementul esențial care sta la baza unei podoabe capilare strălucitoare şi sănătoase este keratină, un ingredient-cheie ce se regăsește în mod natural în firul de păr şi, ca suport, în numeroase produse pentru îngrijirea parului, cum este de exemplu un şampon Farmasi.

  Set keratină Farmasi şampon

  Ce este keratina?

  Keratina este o proteină fibroasa ce face parte din structura  părului, unghiilor şi stratului extern al pielii. Keratina este responsabila de calitatea părului tău şi de structura sa, fiind cunoscută drept una dintre cele mai rezistente proteine.

  Cheratina nu este doar un tratament vestit pentru păr; de fapt, aceasta se găsește deja în organismul nostru. Această proteină cu rol de protecție alcătuiește partea rezistentă a părului, pielii și unghiilor și poate fi găsită și în alte componente ale organelor și glandelor umane.

  Şampoane farmasi Keratină

  Care sunt beneficiile keratinei?

  Keratina are o afinitate deosebita pentru zonele degradate ale firului de par, reface structura firului si netezește celulele care se suprapun pentru a forma firele de par, de aceea după un tratament cu keratină parul devine  neted si strălucitor.

  Utilizata in produsele pentru întărirea parului, keratina ajuta si la prevenirea ruperii firelor. Acest fapt este posibil datorita capacitatii de a se lega de structura firelor despicate, acoperind cuticula si îndreptând-o. Rezultatul este un par strălucitor si puternic.

  Produse Farmasi pe bază de keratină

  Farmasi are în protofoliu mai multe produse pe bază de keratină. Există în portofoliu un şampon cu keratină Farmasi. Un produs unic pe piaţa românească de cosmetice. Un şampon recomandat pentru orice tip de păr.

  Şampon Farmasi cu keratinăŞampon cu keratină Farmasi

  Șamponul reparator de tratament cu keratină curăță în profunzime și îndepărtează reziduurile și pătrunde totodată în stratul cuticulei pentru a hrăni firul de păr în profunzime.

  Mod de utilizare: Masează pe păr până obții o spumă bogată. Se clătește cu apă din abundență. Pentru un efect de netezire de durată, aplică Masca de tratament cu keratină pentru păr.

  Balsam pentru par cu keratinaMască de păr cu keratină Farmasi

  Masca de tratament cu keratină pentru păr restabilește nivelul esențial de hidratare și îmbunătățește rezistența părului, netezind intens firul de păr.

  Mod de utilizare: Masează pe părul umed după șamponare. Întinde cu ajutorul degetelor pe lungimea părului, insistând pe vârfuri. Pentru rezultate optime, lasă produsul să acționeze 3-5 minute și clătește cu apă din abundență. Aplica apoi Spray-ul de reparare cu keratină ce asigură pieptănarea ușoară și intensifică luciul.

  Farmasi ser cu keratină

  Serul de reparare cu keratină protejează părul împotriva efectelor căldurii și ale instrumentelor de coafat, acoperindu-l cu un strat protector. Formula absorbită instantaneu asigură un luciu de durată.

  Mod de utilizare: Aplică câteva picături pe părul uscat, insistând pe vârfuri. Nu necesită clătire.

  Spray cu keratină Farmasi

  Spray-ul de reparare cu keratină pentru păr netezește suprafața părului, oferind luciu instantaneu.

  Mod de utilizare: Agită bine înainte de utilizare. Pulverizează pe părul umed și masează delicat cu degetele. Nu necesită clătire. Pentru un aspect mătăsos și lucios și pentru tratamentul vârfurilor despicate, aplică Serul de tratament cu keratină pentru păr.

  Şampoane Farmasi: keratină

  Șampoanele Farmasi sunt deja renumite pe piaţa românească de produse cosmetice de îngrijire. Iar pentru îngrijirea părului setul de şampon Farmasi cu keratină este unic.

  Asteptam opiniile si intrebarile dv.

  Scrieti un comentariu

  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  error: Conţinutul este protejat.