Şampon Farmasi cu ulei de măsline Naturelle

Șampon Farmasi cu ulei de măsline. Șampon cu ulei de măsline reparator de la Farmasi. Șampoane Farmasi cu ingrediente naturale din gama Dr C Tuna, Naturelle și Botanics. Uleiul natural de măsline ajută la întărirea firelor de păr şi la un aspect frumos al părului, ajută la hidratarea şi întărirea firelor de păr protejând şi ajutând totodată pielea scalpului. Şamponul este susţinut de un complex de proteine naturale din soia, grâu și porumb  care acționează pentru a întări și îngriji părul.

Inclus în gama Naturelle, șamponul cu ulei de măsline Farmasi este destinat părului uscat și deteriorat. Șamponul cu ulei de măsline Farmasi beneficiază de o formulă delicată și bogată care hidratează și fortifică instantaneu părul, în timp ce îl curăță delicat.

Formular înregistrare cu comandă Farmasi

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc:
  Pentru 57,51 lei: Şampon cu ulei de măsline 375ml + Săpun lichid cu ulei de măsline 300ml + Loţiune pentru mâini şi corp cu ulei de măsline 300ml + Cremă de mâini cu ulei de măsline 75ml + Gel de duş cu ulei de măsline 375ml + transport inclus în preţ prin Urgent Cargus+ catalog tipărit cu pagini parfumate (plata la primire)

  Pentru 76 lei: Setul de bun venit cu 16 produse la 76 de lei (transport în preţ prin Urgent Cargus). În cutie cu capac magnetic: catalogul în curs, 6 mostre parfum, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, mască detoxifiantă pe bază de cărbune activ, Ruj MATTE Merlot, gel pe bază de castane cu efect dublu, cremă de mâini cu ulei de gălbenele, pastă de dinţi cu efect de albire, 3 broşuri cosmetice(plata la primire).

  Pentru 117 lei (transport inclus prin Urgent Cargus): Şampon cu ulei de măsline 375ml + Săpun lichid cu ulei de măsline 300ml + Loţiune pentru mâini şi corp cu ulei de măsline 300ml + Cremă de mâini cu ulei de măsline 75ml + Gel de duş cu ulei de măsline 375ml + catalog tipărit cu pagini parfumate + În cutie cu capac magnetic: catalogul în curs, 6 mostre parfum, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, mască detoxifiantă pe bază de cărbune activ, Ruj MATTE Merlot, gel pe bază de castane cu efect dublu, cremă de mâini cu ulei de gălbenele, pastă de dinţi cu efect de albire, 3 broşuri cosmetice (plata la primire).

  SAU
  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6 - 21 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog într-un termen de 3 săptămâni. Catalogul îl primeşti doar şi numai dacă avem excedent de cataloage.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Şampon Farmasi cu ulei de măsline

  Cu ajutorul șamponului cu ulei de măsline părul devine suplu și ușor de aranjat. În timp ce complexul de proteine din soia, grâu și porumb acționează pentru a întări și îngriji părul, uleiul de măsline îl netezește și îi oferă luciu.

  Beneficii ale uleiului de măsline pentru păr

  Beneficiile de top ale uleiului de măsline pentru păr includ capacitatea sa de a preveni mătreața, elimină vârfurile despicate, îmbunătățesc strălucirea și stimulează creșterea părului, printre altele.

  Natura stimulatoare a antioxidanților din uleiul de măsline poate ajuta la eliminarea inflamației cronice în foliculi și la ajută la creșterea părului.

  Natura antiinflamatorie a uleiului de măsline îl face o soluție excelentă de mătreață, în special atunci când este însoțit de o substanță purtătoare sau de ulei. Acest lucru poate preveni fulgii de mătreață și vă poate calma scalpul iritat.

  Uleiul de măsline poate înmuia rapid vârfurile, care pot fi un rezultat al părului deteriorat sau slab. Uleiul de măsline adăugat în mod regulat la vârfuri vă poate îmbunătăți aspectul general al părului.

  Părul gras nu este un lucru bun, dar utilizarea uleiului de măsline pe păr poate crește conținutul de vitamină E pe care părul îl primește. Acest lucru poate îmbunătăți aspectul și strălucirea, adăugând în același timp volum și făcându-l mai fluid decât oricând.

  Sampon cu ulei de masline Farmasi

  Șampon cu ulei de măsline Farmasi

  Este un sampon delicat cu parul, din ingrediente derivate exclusiv din plante provenite din agricultura ecologica. Acest sampon este potrivit pentru toate tipurile de par.

  Uleiul de masline extravirgin hidrateaza si catifeleaza scalpul, iar proteinele din grau ajuta la marirea volumului.

  Pe lângă uleiul natural de măsline, șamponul cu ulei de măsline Farmasi din gama Naturelle conține un complex de proteine din soia, grâu și porumb care acționează pentru a întări și îngriji părul. În același timp uleiul de măsline îl netezește și îi oferă luciu.

  Asteptam opiniile si intrebarile dv.

  Scrieti un comentariu

  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  error: Conţinutul este protejat.