Şampon cu ulei de argan şi cafeină Naturelle

Șampon Farmasi cu ulei de argan din gama Naturelle. Șampon cu argan și cafeină îmbogățit cu proteine pentru îngrijirea părului. Un produs de calitate, realizat cu ingrediente naturale.

Datorită conținutului de ulei de argan, Șamponul Farmasi Naturelle cu ulei de argan și cafeină, dezvoltat special în Laboratoarele Farmasi, creat pentru părul deteriorat și vopsit, revitalizează foliculii inactivi și oferă luciu părului tern. Extractul de cafeină stimulează foliculii piloși, încurajând creșterea părului. Formula sa specială îmbogățită cu un complex de proteine oferă părului o textură mult mai moale și un aspect mai sănătos și mai lucios.

Formular înregistrare cu comandă Farmasi

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc:
  Pentru 57,51 lei: Şampon cu ulei de argan 375ml + sapun lichid cu ulei de argan 300ml + gel de duş cu ulei de argan 375ml + Loţiune cu ulei de argan pentru mâini şi corp 300ml + Cremă de mâini cu ulei de argan 75ml + transport Urgent Cargus + catalog tipărit cu pagini parfumate (plata la primire).

  Pentru 76 lei: Setul de bun venit cu 16 produse la 76 de lei (transport în preţ prin Urgent Cargus). În cutie cu capac magnetic: catalogul în curs, 6 mostre parfum, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, mască detoxifiantă pe bază de cărbune activ, Ruj MATTE Merlot, gel pe bază de castane cu efect dublu, cremă de mâini cu ulei de gălbenele, pastă de dinţi cu efect de albire, 3 broşuri cosmetice (plata la primire).

  Pentru 117 lei (transport inclus prin Urgent Cargus): Şampon cu ulei de argan 375ml + sapun lichid cu ulei de argan 300ml + gel de duş cu ulei de argan 375ml + Loţiune cu ulei de argan pentru mâini şi corp 300ml + Cremă de mâini cu ulei de argan 75ml + transport Urgent Cargus + catalog tipărit cu pagini parfumate + În cutie cu capac magnetic: catalogul în curs, 6 mostre parfum, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, mască detoxifiantă pe bază de cărbune activ, Ruj MATTE Merlot, gel pe bază de castane cu efect dublu, cremă de mâini cu ulei de gălbenele, pastă de dinţi cu efect de albire, 3 broşuri cosmetice (plata la primire).

  SAU
  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6 - 21 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog într-un termen de 3 săptămâni. Catalogul îl primeşti doar şi numai dacă avem excedent de cataloage.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Sampon cu argan Farmasi

  Șampon Farmasi cu ulei de argan

  Șampon revigorant cu ulei de argan şi cofeină, un produs ce poate fi cumpărat după înregistrare în magazinul online cu reducere de 23% față de prețul de listare în catalogul Farmasi. Acest șampon cu ulei de argan și cafeină poate fi cumpărat doar online și nu poate fi găsit în magazine.

  Proteinele din compoziția șamponului ajută la întreținerea și revigorarea părului. Șamponul restabilește strălucirea părului, regenerează, netezește, face părul moale, elastic, ușor de pieptănat și coafat. Extractul de argan previne îmbătrânirea timpurie a părului iar extractul de cofeină stimulează creșterea părului.

  Gel de dus cu argan Farmasi Naturelle

  Proprietățile cosmetice ale uleiului de argan

  Uleiul de argan oferă luminozitate părului, îl hrăneşte făcându-l moale, mătăsos, rezistent şi mai sănătos. De asemenea, îl protejează împotriva efectelor nocive ale soarelui şi redă vigoare chiar şi firelor de păr subţiri şi fragile. Când mergi la plajă, masează-ți părul umed cu câteva picături de ulei de argan, imediat ce ai ieşit din apă, iar acesta va forma un scut protector împotriva razelor solare şi a apei sărate.

  Pentru părul despicat şi fragil este ideal un tratament cu ulei de argan, însă îl poţi folosi şi dacă ai părul gras sau fără volum.

  Farmasi sampon argan si cofeina

  Care sunt avantajele utilizării uleiului de argan pentru păr?

  • Regenerează celulele părului despicat datorită conţinutului de Omega 3 şi Omega 9
  • înmoaie firul de păr şi îi redă frumuseţea,
  • hidratează părul şi îi oferă elasticitate,
  • netezeşte părul făcându-l mai uşor de pieptănat şi aranjat,
  • previne efectele nocive ale soarelui, vântului, apei sărate de mare,
  • hrăneşte părul, îl întăreşte şi îl ajută să se refacă după uscarea cu feonul, după întinderea cu placa sau ondulare, după vopsit sau aplicarea constantă a fixativului.

  Beneficiile uleiului de argan pentru scalp

  Uleiul de argan este un bun tratament şi pentru un scalp uscat, contribuind la hidratarea pielii scalpului şi la eliminarea mătreţii prin grăbirea procesului de regenerare. Dacă te confrunţi cu mâncărimi ale scalpului cauzate fie de vopsit sau de un sampon ce nu îţi prieşte, poţi apela la uleiul de argan. Şi chiar dacă nu ai niciuna dintre aceste probleme, poţi aplica oricum ulei de argan pe scalp pentru a-i menţine sănătatea.

  Care sunt avantajele utilizării uleiului de argan pentru scalp?

  • hrăneşte scalpul
  • contribuie la înlăturarea mătreţii
  • calmează mâncărimile
  • contribuie la regenerarea şi vindecarea pielii
  • menţine pielea capului sănătoasă

  Uleiul de argan cosmetic natural este absorbit foarte ușor și reglează pH-ul pielii, protejând în același timp în timpul expunerii la soare. De asemenea este un bun remediu pentru tratarea inflamarilor pielii sau a altor afectiuni cum ar fi eczemele si psoriazisul.

  Proprietățile cosmetice ale cafeinei

  Cafeina stimuleaza cresterea parului blocand actiunea destructiva a dihidrotestosteronului asupra foliculilor pilosi. De aceea este incorporata in produse destinate stimularii cresterii parului.

  Cafeina administrată topic s-a demonstrat a fi eficientă atât în alopecia androgenică, precum şi în cea reacţională prin mecanism multiplu. Foliculii de păr, în special cei localizaţi în vârful scalpului, sunt deosebit de sensibili la dihidrotestosteron (DHT) format sub acţiunea 5-a-reductazei din testosteron. DHT scurtează faza anagenă din ciclul de creştere a părului, determinând apariţia prematură a fazei telogene, cu reducerea dimensiunilor rădăcinii firului de păr şi a numărului de rădăcini viabile

  Părul în creştere devine mai subţire şi, după un număr finit de cicluri de creştere, părul încetează să mai crească. S-a demonstrat că, prin inhibarea 5-alfa-reductazei, cafeina prelungeşte faza anagenă şi stimulează creşterea părului(4,8).

  Cafeina aplicată local reuşeşte să penetreze în mod eficient scalpul şi pătrunde în foliculul pilos. S-a demonstrat că două minute de contact cu şampon cu o concentraţie de 2% cafeină sunt suficiente pentru a permite pătrunderea cafeinei în foliculul de păr, rămânând detectabilă 48 de ore, chiar şi după spălarea părului.

  Arganul: cum a fost utilizat de-a lungul istoriei

  Marocanii au folosit uleiul de Argan ca hidratant pentru piele și balsam pentru păr din cele mai vechi timpuri. Fenicienii încă din 1550 î.Hr. au utilizat uleiul de argan pentru a-și înfrumuseța trupurile.

  În secolul XIII, Ibn Al Baytar, un botanist, om de știință, farmacist și medic musulman a descris copacul în studiile sale botanice.

  În 1510, exploratorul african Leo Africanus a dat peste uleiul de Argan pe când călătorea prin Maroc. De acolo, uleiul a intrat în Europa unde doar clasa bogată și prosperă a avut acces la acest ulei scump, rar și exotic.

  Datorită caracteristicilor extraordinare, este considerată una dintre resursele miraculoase ale Marocului și este cunoscută local de berberi ca ”Arborele Vieții”, deoarece face viața posibilă pentru multe creaturi din deșertul semi-arid din Marocul de Sud.

  În mod tradițional, uleiul de argan a fost utilizat ca agent de protecție în bolile ficatului și circulația sângelui, cum ar fi colesterolul ridicat și arterioscleroza. Acizii grași esențiali ajută la prevenirea pierderii de umiditate din piele, precum și afecțiuni ale nasului, plămânilor și sistemului digestiv și ale creierului.

  Șamponul cu argan și cofeină

  Șamponul cu argan și cofeină combină efectele benefice asupra părului pe care le au cele două ingrediente. Atât arganul cât și cofeina ajută la creștere, întreținerea și regenerarea părului. Cele două ingrediente naturale din acest șampon Farmasi sunt susținute și de proteinele adăugate în compoziția acestui produs cosmetic.

  Asteptam opiniile si intrebarile dv.

  Scrieti un comentariu

  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  error: Conţinutul este protejat.