Şampon cu usturoi şi capixyl Dr. Tuna

Şampoane Farmasi: ofertă seturi şampon Farmasi cu usturoi şi capixyl. Şampon Farmasi cu usturoi: soluţie eficientă pentru întreţinerea părului. Pe această pagină aveţi un formular de înregistrare cu comandă care include mai multe seturi dedicate întreţinerii părului: pentru a stopa căderea părului şi a regenera firele de păr.

Şampoanele Farmasi sunt cele mai iubite din România: excelează prin calitate, se impun prin preţurile de nivel outlet cosmetice. Produse de excelenţă la preţuri economice. După înregistrare veţi avea acces cu discount la toate produsele din catalogul Farmasi.

Formular înscriere cu comandă Farmasi

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc:
  Pentru 56,48 lei: un şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + o mască de păr cu usturoi şi capyxil 200ml + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 72,48 lei (transport inclus Urgent Cargus) Pachet stoparea căderii părului: şampon usturoi şi capixyl 225 ml + şampon urzică 500ml + balsam (mască) păr usturoi capixyl + transport + catalog tipărit cu pagini parfumate (plata la primire).

  Pentru 93,98 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 225gr + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  SETUL DE BUN VENIT la 87,98 lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  SAU
  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6 - 21 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog într-un termen de 3 săptămâni.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Şampon Farmasi cu usturoi şi capixyl

  Șamponul cu usturoi și capixyl Farmasi nu reprezintă un panaceu împotriva căderii părului. Deseori problemele care generează pierderea părului sunt complexe și au nevoie de consultarea unui specialist pentru a identifica remediul potrivit. Șamponul Farmasi are însă cu siguranță efecte benefice. Atât usturoiul, recunoscut pentru calitățile sale curative, cât și capixylul (extras din trifoi) ajută la regenerarea firelor de păr.

  Este recomandat să utilizați atât șamponul cât și uleiul concentrat, extractul de usturoi, cel puțind e două ori pe săptpmână. Uleiul se foloselte înainte de spălarea părului masând scalpul dar și firele de păr. Se lasă părul cu acest ulei preț de 20-30 de minute. Apoi spălați părul folosind șamponul cu usturoi și capixyl Farmasi. Ambele produse pot fi comandate folosind formularul de înregistrare cu comandă de pe această pagină.

  Sampon Farmasi Nou

  De unde cumpăr șamponul cu usturoi Farmasi

  Șamponul cu usturoi Farmasi îl puteți cumpăra doar online după ce vă activați contul în magazinul online. Activarea contului prin înregistrare nu vă obligă la absolut nimic. Veți avea în schimb la dispoziție un cont de client Farmasi din care puteți cumpăra oricând produsele acestei firme cu discount. Produsele Dr. C. Tuna au toate reducere de 30% față de prețul de listare în catalog. Toate celelalte parfumuri, produse de machiaj, produse cosmetice și de curățenie au o reducere pentru clienții cu cont activ de 23%.

  In plus, în urma înregistrării de pe acest website, în cont veți găsi numărul de telefon al unui sponsor. O persoană care vă răspunde la mesaje și la telefon pentru a vă ajuta cu date, informații, efectuarea de comandă etc.

  Un alt avantaj – dar în niciun caz o obligație – în situația în care veți promova produsele veți putea câștiga un venit suplimentar. Principalul venit îl puteți obține imediat din diferența de preț între prețul de listare al produsului și reducerea cu care dv cumpărați produsele.

  Sampon Farmasi Usturoi

   

  Șampoane Farmasi

  Pe acest website veți găsi toate informațiile despre șampoanele Farmasi. Sunt șampoane de clitate, realizate cu ingrediente naturale, fără parabeni și compuși chimici agresivi cu organismul. Aceste șampoane întrunesc toate standardele și normele importante de calitate (ISO 9001, HALAL etc).

  Sampon Farmasi

  Produse cosmetice pe bază de usturoi şi capixyl Dr.C. Tuna

  Precizăm de la bun început că aceste produse nu miros a usturoi. Ele se bazează pe uleiul esenţial de usturoi, nu conţin parabeni sau alte substanţe neprietenoase cu organismul uman. Produsele dr. C. Tuna nu includ parabeni sau alte substanţe neprietenoase cu organismului. Aceste produse nu conţin parabeni sau alte substanţe cosmetice neconforme.

  Şampon Farmasi cu usturoi şi capixyl: un remediu pentru a recupera părul pierdut şi pentru a regenera noi fire de păr.

  Şampon usturoi Farmasi 225mlDR.C.TUNA VITALIZING ȘAMPON REVITALIZANT CU USTUROI ȘI CAPIXYL

  Șampon revitalizant, formulă îmbogățită cu usturoi și capixyl, soluţia eficientă pentru părul fragil și subțire. Reface părul deteriorat și hrănește fiecare fir. Dacă este utilizat regulat, contribuie la întărirea părului și îi conferă un aspect strălucitor.

  Utilizare: masează cu apă caldă.

  Mască de păr Farmasi SamponDR.C.TUNA VITALIZING MASCĂ DE PĂR REVITALIZANTĂ CU USTUROI ȘI CAPIXYL 500 ML

  Mască de păr revitalizantă, formulă specială cu extract de usturoi și capixyl, contribuie la creșterea volumului părului, susține creșterea și previne căderea părului. Părul fragil și subțiat devine mătăsos. Formula ușoară și non-grasă oferă o îngrijire perfectă pentru părul deteriorat.

  Utilizarea măştii de păr: după spălarea cu şampon aplică pe vârfurile umede şi lasă să acţioneze 2-3 minute apoi clăteşte părul.

  Şampon Farmasi cu ser usturoi

  Ulei usturoi Farmasi SamponDR.C.TUNA VITALIZING ULEI DE USTUROI CONCENTRAT REVITALIZANT 30 ML

  Prin formula sa îmbunătățită, uleiul de usturoi concentrat revitalizant Dr. C. Tuna oferă îngrijirea ideală pentru părul slăbit, cu tendințe de rupere. Îmbogățit cu ulei de floarea soarelui, ulei de migdale dulci, minerale și vitamina E. Acest ulei miraculos, ușor de clătit, ajută la stimularea foliculilor de păr, cu tendințe de rupere și de cădere. Părul tău va avea un aspect vibrant și strălucitor.

  Utilizarea uleiului de usturoi

  Înainte de a-ţi spăla părul aplică uleiul de usturoi pe toată lungimea acestuia, începând cu vârfurile. Masează prin mişcări circulare timp de aproximativ un minut şi aşteaptă apoi 30 de minute. Apoi spală părul cu şamponul de usturoi. Se recomendă aplicarea acestui ulei cu usturoi de două ori pe săptămână.

  Şampon cu urzică de la Farmasi

  Şampon Farmasi cu urzică

  În oferta de pe această pagină puteţi opta şi pentru un set care include şi un şampon cu urzică Farmasi din gama Botanics. Acest şampon este eficient în lupta cu căderea părului. Urzica este un remediu natural pentru întreţinerea părului. Daca iti cade parul, atunci ai putea incerca sa folosesti urzica pentru a scapa de aceasta problema suparatoare. Are un efect tonic si ajuta parul sa creasca mai repede. Si, daca ai probleme cu matreata, ai putea, de asemenea, sa folosesti urzica in acest sens. Daca iti doresti sa ai un par stralucitor si sanatos, atunci aceasta planta iti poate veni in ajutor.

  Asteptam opiniile si intrebarile dv.

  Scrieti un comentariu

  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  error: Conţinutul este protejat.