Sampon cu usturoi formula noua

Comandă Şampon Farmasi cu usturoi în formulă nouă! Un aspect nou, ambalaj diferit, ingrediente îmbunătăţite: şamponul cu usturoi şi capixyl conţine şi complexul trichogen. Comandă cu înregistrare în magazinul online Farmasi folosind formularul de mai jos. Un şampon revitalizant pentru întărirea firelor de păr pe care le menţine sănătoase datorită extractului de usturoi, Capixyl, şi noul ingredient Trichogen. Aşadar o nouă formulă, îmbunătăţită, a şamponului Farmasi cu usturoi.

Sampon Farmasi revitalizare

Formular comandă şampon Farmasi cu usturoi

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc:
  Pentru 56,48 lei: un şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + o mască de păr cu usturoi şi capyxil 200ml + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 72,48 lei (transport inclus Urgent Cargus) Pachet stoparea căderii părului: şampon usturoi şi capixyl 225 ml + şampon urzică 500ml + balsam (mască) păr usturoi capixyl + transport + catalog tipărit cu pagini parfumate (plata la primire).

  Pentru 93,98 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 225gr + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  SETUL DE BUN VENIT la 87,98 lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  SAU
  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6 - 21 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog într-un termen de 3 săptămâni.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Set Şampon Usturoi Farmasi complet

  Setul complet pe bază de usturoi pentru stoparea căderii părului include cele trei produse de bază pentru un tratament cosmetic complet. Preţul include şi un catalog Farmasi în curs, cu pagini parfumate.

  Vorbim în primul rând de un şampon revitalizant care ajută la întărirea şi îngroşarea firelor de păr pe care le menţine strălucitoare şi sănătoase datorită extractului de usturoi, Capixyl, şi noul ingredient Trichogen.

  Alături de şamponul revitalizant veţi primi în acest set balsamul revitalizant pentru păr. Cu o nouă formulă, uşoară şi non-grasă, potrivită pentru toate tipurile de păr, masca cu extract de usturoi, Capixyl şi Trichogen lasă firele de păr puternice şi hidratate.

  Uleiul concentrat de usturoi pentru refacerea părului şi stoparea căderii firelor de păr este inclus, de asemenea, în acest set complet cu 3 produse Farmasi. Este un ulei de tretament pentru fierele de păr, un ulei concentrat pentru păr şi scalp. Acest ulei concentrat este îmbogăţit cu ulei de floarea soarelui, vitamina E şi ulei esenţial din migdale dulci. Uleiul îţi va lăsa părul moale şi sănător instantaneu.

  Set dublu Sampon Farmasi

  Set dublu şampon cu usturoi, mască, ulei esenţial

  Setul dublu conţine două şampoane cu usturoi şi capixyl la 225 ml, două măşti (balsam) pentru păr pe bază de usturoi la 200 ml, două flacoane cu ulei concentrat pe bază de usturoi la 30 ml. Bonus, alături de aceste produse x2 veţi primi un cadou de bun venit (un ruj True color + un rimel Mascara Zen). Preţul include şi un catalog Farmasi în curs, cu pagini parfumate.

  Bonus pentru setul X2, la înregistrare în magazinul online: mascara şi ruj!

  La prima comandă cu înregistrare, dacă veţi selecta setul dublu pe bază de usturoi, veţi primi ca bonus, gratuit, produsele din fotografia de mai sus: un rimel şi un ruj.

  Sampon Farmasi Usturoi

  Setul cu şampon cu usturoi de bază

  Setul de bază cu şampon cu usturoi pentru stoparea căderii părului conţine două produse de bază: şamponul şi balsamul (masca de păr). Preţul include şi un catalog Farmasi în curs, cu pagini parfumate.

  În primul rând avem şamponul… Într-un recipient nou, pe fond alb, sunt 225 ml de şampon pe bază de usturoi şi capixyl într-o nouă formulă. Un şampon într-o prezentare nouă dar şi într-o formulă de conţinut îmbunătățită.

  Avem balsamul de păr, de asemenea într-o nouă formulă de conţinut.

  În acest set de bază sunt 2 produse cosmetice: şamponul şi masca de păr pe bază de usturoi. Plus un catalog în curs Farmasi cu pagini parfumate. La preţul final se adaugă costul de transport prin curier rapid (Urgent Cargus).

  Prezentare produse pe bază de usturoi

  Sunt trei produse cosmetice destinate pentru stoparea căderii părului, regenerarea şi întreţinerea firelor de păr. 3 PRODUSE MINUNATE pentru îngrijirea părului, produse cosmetice bazate pe farmacia naturii.

  Începând cu catalogul Farmasi valabil din septembrie 2021 firma vine cu noi produse cosmetice, îmbunătăţite, care au ca scop principal stoparea căderii părului şi ca scopuri secundare regenerarea de noi fire de păr şi întărirea, îngroşarea firelor de păr deja existente. O nouă formulă pe care o puteți regăsi atât în noul şampon Farmasi pe bază de usturoi şi Capixyl cât şi în cele două produse complementare: balsamul de păr şi uleiul esenţial.

  Sampon Farmasi Nou

  Noul şampon Farmasi pe bază de usturoi

  Noul şampon Farmasi pe bază de usturoi şi Capixyl are în formula actuală un nou ingredient: Trichogen. Şamponul Farmasi conţine un complex de protecţie bazat pe un amestec de uleiuri şi extracte naturale care ajută la protejarea părului împotriva reazelor UV. Acest complex bogat îmbunătăţeşte luciul, strălucirea şi, mai ales, rezistenţa părului.

  Trichogen-ul îmbăgăţeşte ingredientele cu biotină şi extracte vegetale, un ingredient activ ce ajută la îmbunătățirea rezistenţei părului şi totodată stimulează creşterea firelor de păr. Totodată, acest nou ingredient inclus în şamponul Farmasi, ajută la repararea şi îmbunătățirea calităţii firelor de păr.

  Sampon Usturoi masca de par

  Noua mască de păr cu usturoi

  Noua mască de păr Farmasi pe bază de usturoi apare în catalogul firmei valabil din luna septembrie. La fel ca şamponul, balsamul de păr are o nouă formulă, îmbunătăţită.

  Este utilizat în noua formulă a măştii de păr uleiul de macadamia. Un ulei cosmetic bogat în acid oleic. Uleiul de macadamia hidratează profund de la scalp până la vârful firelor de păr, menţinându-le hidratate cu ingredientele necesare. Uleiul de macadamia inclus în balsamul de păr ajută totodată împotriva electrizării părului şi, în acelaşi timp, oferă strălucire pentru părul deteriorat.

  Uleiul de Tamanu, inclus în noua mască de păr, este bogat în Omega-9, înmoaie părul şi îi conferă un aspect sănătos.

  Uleiul de Camellia… un alt ingredient important inclus în balsamul de păr Farmasi. Acest ulei de Camellia asigură o sursă bogată de Omega-6 şi Omega-5. Uleiul de Camellia menţine părul hidratat şi suplu. Un ulei esenţial ce ajută părul împotriva deshidratării.

  În fine, noul compus, noul ingredient…

  Trichogen-ul îmbogățit cu biotină şi extracte vegetale ajută la îmbunătăţirea rezistenţei părului şi totodată îi stimulează creşterea. Trichogen-ul ajută la repararea şi îmbunătăţirea calităţii părului. Trichogen-ul este un complex de protecţie: amestec de uleiuri şi extracte care ajută la protejarea părului împotriva razelor UV şi susţine prevenirea decolorării părului. Acest complex bogat ajută la îmbunătăţirea luciului, a strălucirii şi rezistenţei părului.

  Ser de par pentru usturoi

  Uleiul din setul cu şampon de usturoi

  Noul ulei din setul de şampon pe bază de usturoi are, la fel ca celelalte două produse din această gamă, o formulă nouă… Apare uleiul de rozmarin. Sau, mai exact extractul de ulei de rozmarin se regăseşte în noul ulei, ser esenţial pe bază de usturoi şi capixyl din gama Farmasi.

  Uleiul Farmasi pe bază de usturoi şi capixyl porneşte pe noul drum, din august 2021, însoţit de uleiul de Macadamia. Bogat în acid oleic, acest minunat ulei de macdamia contribuie la hidratarea profundă de la scalp până la firele de păr. Are susţinere pentru stoparea căderii firelor de păr şi, ulterior, pentru a încuraja noi fire de păr (puf de păr).

  Noua formulă a uleiului include uleiul de rozmarin. Acest ingredient natural strimulează creşterea părului, hidratează scalpul prin îmbunătăţirea circulaţiei capilare. Aceste extracte vegetale menţin părul puternic şi strălucitor.

  Ulei din seminţe de Adansonia Digitata (Baobab), un nou ingredient în minunatul ulei esenţial pe bază de usturoi şi capixyl. Specialiştii Farmasi au îmbunătăţit semnificativ noul ulei de usturoi Farmasi. Uleiul extras din seminţe de Adansonia Digitata (Baobab) hidratează şi înmoaie părul fragil cu Omega-3 şi vitamina C. Acest ulei esențial hrăneşte părul fără să îl încarce însă şi îi oferă un aspect strălucitor, sănătos.

  Set Bun Venit Farmasi Nou

  Noul set de bun venit Farmasi

  Formularul de pe această pagină vă oferă posibilitatea de a comanda noul kit de start Farmasi la înregistrarea în magazinul online. Ce conţine noul set de bun venit Farmasi? Fotografia de mai jos include toate produsele.

  Noua gamă de şampoane Farmasi, noul şampon pe bază de usturoi, vor impune cu siguranţă firma pe piaţa produselor cosmetice din România.

  Asteptam opiniile si intrebarile dv.

  Scrieti un comentariu

  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  error: Conţinutul este protejat.