Înscriere

Şampoane Farmasi: pagina de înregistrare şi activare a contului în magazinul online. După ce vă înscrieţi completând corect formularul veţi prmi un SMS cu datele de logare în magazin. Veţi avea statutul de client(ă) Farmasi şi veţi beneficia de reducerile aplicate atât clienţilor cât şi consultanţilor: 30% discount pentru produsele cosmetice Dr.C. Tuna şi 23% reducere pentru toate celelalte produse cosmetice.

Important: formularul de înregistrare de mai jos vă oferă posibilitatea ca odată cu înscrierea în magazinul Farmasi să comandaţi şi setul de bun venit la un preţ special, cu o reducere de 65%. Puteţi comanda acest kit de start, de promovare a produselor între clienţi, doar o singură dată, în prima comandă după înregistrare. Kitul de start include şi cel mai cunoscut şampon Farmasi: şamponul cu usturoi şi capixyl. Ce produse include acest set de bun venit? Absolut tot ce vedeţi în fotografiile de mai jos şi principală.

Şampoane Farmasi formular înregistrare ptr. comandă

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Vreau (bifaţi doar una dintre opţiuni):

  SETUL DE BUN VENIT la 87,98 lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  Pentru 113,58 lei (transport inclus prin Urgent Cargus): pachet 3 şampoane (urzică 500ml + argan 375 ml + ceai 225 ml) + kit de start. Kitul de start/setul de bun venit include: catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, mască detoxifiantă pe bază de cărbune activ, Ruj MATTE Merlot, gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, cremă de mâini cu ulei de gălbenele, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  Pentru 56,48 lei: un şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + o mască de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  SAU

  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6-21 zile. Catalogul este expediat în termen de 3 săptămâni funcţie de stocurile de cataloage.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Set Bun Venit Farmasi Nou

  Set bun venit Farmasi la înregistrare

  Aveţi posibilitatea ca la înregistrare să comandaţi setul de bun venit Farmasi. Acest set are o reducere totală de 65% şi poate fi comandat în prima comandă după înregistrare. Dacă în formularul de mai sus bifaţi kitul de bun venit Farmasi îl veţi primi prin Urgent Cargus pentru suma de 76 de lei. Acest preţ include kitul de start de 59,99 lei, transportul prin curier rapid 12,99 lei, şi un catalog tiparit cu pagini parfumate 2,99 lei.

  Ce conţine setul de bun venit Farmasi?

  ❤️În colet sunt în total 16 produse:
  ✔️Şampon 225 ml pe bază de usturoi şi capixyl pentru regenerarea şi creşterea părului.
  ✔️Cremă pentru îngrijire a tenului 50 ml cu arbore de ceai.
  ✔️Pferde cremă concentrată de masaj 125 ml cu efect dublu pe bază de castane.
  ✔️Pastă de dinţi 50 gr cu efect de albire.
  ✔️Ruj lichid mat cu ingrediente naturale la 4 ml (culoare unică în toate seturile).
  ✔️6 mostre (testere) de parfum (în minieprubetă sau pliculeţ).
  ✔️Catalogul în curs cu pagini parfumate.
  ✔️3 broşuri cosmetice: ghid de ingrijire a tenului, ghid al culorilor pentru machiaj, broşura de oportunitate.
  ✔️O minunată cutie pentru produse cosmetice cu capac magnetic.
  😍Preţ total: 69,99 lei kit + 12,99 lei transport + 2,99 catalog = 85,97 lei.
  📌Produsele au o reducere totală de 65% faţă de preţul de listare în catalog. Kit-ul de start poate fi comandat o singură dată, la înscrierea cu comandă.
  ℹ️Dacă aveţi deja cont Farmasi nu îl puteţi dubla, dacă aţi comandat deja kitul de start nu îl puteţi comanda a doua oară.

   

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  error: Conţinutul este protejat.