Înscriere

Şampoane Farmasi: pagina de înregistrare şi activare a contului în magazinul online. După ce vă înscrieţi completând corect formularul veţi prmi un SMS cu datele de logare în magazin. Veţi avea statutul de client(ă) Farmasi şi veţi beneficia de reducerile aplicate atât clienţilor cât şi consultanţilor: 20% discount pentru toate produsele.

Şampoane Farmasi formular înregistrare ptr. comandă

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Vreau (kitul PRO are şi catalog):

  Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire colet, transport în preț).

  Kit Max la 251 lei cu 12 produse Farmasi: Cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, ser concetrat arbore de ceai 10 ml, Balsam cu efect dublu pe bază de castane 150ml, gel Aloe Vera 100ml, Șampon revitalizant cu usturoi 500 ml, 3 mostre parfum 1,4 ml, Loțiune after shave Shield Man 100 ml, mască pentru păr cu keratină 200ml, Șampon pentru El Shield Man 225ml, catalog (transport gratuit, plata la primire colet).

  SAU

  Primeşti doar şi numai un catalog ONLINE gratuit prin email și/sau whatsapp în termen de 3 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog online identic cu cel tipărit.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

   

  Set bun venit Farmasi la înregistrare

  De ce se solicită data nașterii: sistemul informatic verifică dacă aveți vârsta de 18 ani împlinită.

  Setul PRO Farmasi costă 166 lei (transport inclus).

  Kitul Pro: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL – Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire, transport în preț).

  Cont Farmasi

  Inscriere Farmasi

  ℹ️Odată ce ai cumpărat kit-ul Farmasi vei beneficia de reduceri la toate produsele Farmasi de 20% față de prețul afișat în catalog.

  ⁉️Important: pentru a-ți păstra acest statut în primele 6 campanii (termen de 6 luni) de la comandarea starter kit-ului trebuie să acumulezi comenzi în valoare de minim 35 de puncte Farmasi (produse de aproximativ 250 lei în total, 6,5 lei = 1 punct).

  Cont Farmasi

  După ce comandați Kitul Pro veți beneficia de un cont Farmasi ceea ce vă aduce posibilitatea de a comanda direct produsele firmei din contul creat în urma comenzi. Altfel spus kitul pro farmasi vă aduce un discount pentru orice produs comandat direct din contul Farmasi creat prin lansarea comenzii. Nu aveți nicio obligație, nu este nevoie să faceți alte comenzi dacă nu doriți. Însă, pentru a vă păstra contul activ este nevoie ca într-o perioadă de 6 luni să comandați produse din contul farmasi creat în urma primei comenzi.

  Ce conține Kitul Pro Farmasi?

  Este un kit de început cu produse care vă conturează o imagine despre cosmeticele Farmasi. Ce conține acest kit Pro Farmasi cu un preț care include și transportul prin curier rapid dar și un catalog tipărit?

  • Șampon cu extract de usturoi, capixyl și trichogen 225 ml; este celebrul șampon cu usturoi Farmasi, Reviving, care ajută la stoparea căderii părului și revitalizarea firelor de păr noi.
  • Șampon bărbătesc Shield Man 225 ml; este un șampon pentru EL. Conține un complex de aminoacizi. Curăță părul eficient. Rezultatul: păr stralucitor și mătasos. Pentru toate tipurile de păr.
  • Cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml; o cremă cu efecte unice utilă în foarte multe situații. O cremă facială hidratantă care matifiază, echilibrează producția de sebum și hidratează pielea.
  • Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml. Ideal pentru un masaj relaxant. Îmbogățit cu extract de castane, sunătoare, mentă, mentol și uleiuri esențiale, relaxează musculatura. Extractele de arnică și rozmarin hidratează și hrănesc pielea.
  • Mască de păr cu keratină 200 ml. Restabilește nivelul esențial de hidratare și îmbunătățește rezistența părului, netezind intens firul de păr.
  • 3 mostre parfum 1,4 ml (mini-fiole pentru 3 parfumuri diferite).
  • Catalog tipărit.
  • Transportul prin curier rapid inclus în preț.

  Inscriere Farmasi

   

  error: Conţinutul este protejat.