Înscriere

Şampoane Farmasi: pagina de înregistrare şi activare a contului în magazinul online. După ce vă înscrieţi completând corect formularul veţi prmi un SMS cu datele de logare în magazin. Veţi avea statutul de client(ă) Farmasi şi veţi beneficia de reducerile aplicate atât clienţilor cât şi consultanţilor: 30% discount pentru produsele cosmetice Dr.C. Tuna şi 23% reducere pentru toate celelalte produse cosmetice.

Important: formularul de înregistrare de mai jos vă oferă posibilitatea ca odată cu înscrierea în magazinul Farmasi să comandaţi şi setul de bun venit la un preţ special, cu o reducere de 65%. Puteţi comanda acest kit de start, de promovare a produselor între clienţi, doar o singură dată, în prima comandă după înregistrare. Kitul de start include şi cel mai cunoscut şampon Farmasi: şamponul cu usturoi şi capixyl. Ce produse include acest set de bun venit? Absolut tot ce vedeţi în fotografiile de mai jos şi principală.

Şampoane Farmasi formular înregistrare ptr. comandă

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Vreau (bifaţi doar una dintre opţiuni):

  SETUL DE BUN VENIT la 75,98 lei (transport inclus Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, mască detoxifiantă pe bază de cărbune activ, Ruj MATTE Merlot, gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, cremă de mâini cu ulei de gălbenele, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  Pentru 111,58 lei (transport inclus prin Urgent Cargus): pachet 3 şampoane (urzică 500ml + argan 375 ml + ceai 225 ml) + kit de start. Kitul de start/setul de bun venit include: catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, mască detoxifiantă pe bază de cărbune activ, Ruj MATTE Merlot, gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, cremă de mâini cu ulei de gălbenele, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  Pentru 34,88 lei (transport inclus prin Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 500gr + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire).

  SAU

  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6-21 zile. Catalogul este expediat în termen de 3 săptămâni funcţie de stocurile de cataloage.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Kit de start Farmasi cu şampon usutori

  Set bun venit Farmasi la înregistrare

  Aveţi posibilitatea ca la înregistrare să comandaţi setul de bun venit Farmasi. Acest set are o reducere totală de 65% şi poate fi comandat în prima comandă după înregistrare. Dacă în formularul de mai sus bifaţi kitul de bun venit Farmasi îl veţi primi prin Urgent Cargus pentru suma de 76 de lei. Acest preţ include kitul de start de 59,99 lei, transportul prin curier rapid 12,99 lei, şi un catalog tiparit cu pagini parfumate 2,99 lei.

  Ce conţine setul de bun venit Farmasi?

  Kitul nou de bun venit conţine tot 7 produse cosmetice (fără a lua în calcul testerele de parfum):
  1. Cremă de faţă cu arbore de ceai.
  2. Şampon pentru regenerarea părului pe bază de usturoi şi capixyl.
  3. Mască detoxifiantă pe bază de cărbune activ.
  4. Ruj MATTE Merlot (culoare unică în toate seturile, culoarea nu poate fi aleasă).
  5. Pferde gel terapeutic cu efect dublu pe bază de castane.
  6. Cremă de mâini cu ulei de gălbenele.
  7. Pastă de dinţi cu efect de albire.

  La aceste produse veţi mai găsi în setul de bun venit Farmasi 2020:

  • Catalogul în vigoare cu pagini parfumate.
  • 6 mostre parfum 6 ml.
  • 3 broşuri cosmetice.
  • Cutie cu capac magnetic.

   

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  error: Conţinutul este protejat.