Şampoane Farmasi

Șampoanele Farmasi se numără printre cele mai bune produse cosmetice ale firmei. Un șampon Farmasi se impune prin trei caracteristici importante: calitate, preț redus, ingrediente naturale și prietenoase cu organismul. ”Elita” acestor produse o reprezintă șampoanele cu usturoi, gălbenele și arbore de ceai din gama Dr C Tuna precum și șamponul cu keratină de la același producător. Alături de aceste produse cosmetice unice pe piața din România, în magazinul online mai gasiți, tot pe bază de ingrediente naturale, șamponul cu extract de urzică și cel cu extract de salvie din gama Botanics cât și șamponul cu ulei de măsline și șamponul revigorant cu ulei de argan din gama Naturelle.

Cosmetice la preț de outlet

Aceste produse, unice pe piața cosmeticelor din România, pot fi cumpărate doar online, după ce vă înscrieți în magazinul online. Sunt cosmetice la preț de outlet pentru că le cumpărați direct de la firmă, într-un sistem de vânzări directe, și beneficiați de reduceri pentru fiecare produs în parte. Pentru șampoanele din gama Dr C Tuna aveți un discount după ce vă logați în contul personal de 30% față de prețurile de listare în catalogul Farmasi. Pentru celelalte șampoane beneficiați de o reducere de 23% pentru comenzile făcute din contul personal.

Livrare șampoane Farmasi

Livrarea produselor se face prin curier (Urgent Cargus), costul transportului este de 12,99 lei iar comenzile cu o valoare mai mare de 199 lei beneficiază de transport gratuit. Puteți comanda doar un produs sau oricâte doriți: toate produsele se bucură de discount.

Reducerile aplicate pentru produsele cosmetice farmasi sunt de 23%, respectiv 30%. Diferența de preț o puteți constata consultând catalogul de produse. Prețul de listare în catalogul Farmasi este cel întreg, iar prețurile de cumpărare prin intermediul acestui website (înregistrare cu comandă) sau din contul personal din magazinul online este cel cu reducere.

Farmasi Sampon cu usturoi si capixyl

Despre șampoanele Farmasi

Sunt produse de calitate, realizate la cele mai înalte standarde. Îndeplinesc condițiile de calitate impuse de rigorile Uniunii Europene dar și de alte state cu standarde ridicate de calitate. Firma de vânzări directe cosmetice deține certificatele de calitate ISO 9001, HALAL, DSR, GMP, TSE. Este printre singurele firme care comercializează produse cosmetice în România care deține aceste certificate de înaltă calitate.

Șampoanele Farmasi sunt realizate într-un mediu ecologic de producție, pe linii de înaltă tehnologie, cu standarde de înaltă calitate. Firma producătoare are peste 70 de ani de experiență.

În portofoliul Farmasi există o mare varietate de produse, de la cele de machiaj și parfumuri până la îngrijire personală și șervețele umede. De asemenea, deține brandurile Dr. C. Tuna cu produse cu efect curativ, Mr. Wipes cu detergenți și produse pentru gospodării și Nutriplus pentru wellness.

Sampon Farmasi cu ucturoi si Capixyl

Șampon cu usturoi Farmasi

Șamponul cu usturoi Farmasi este cel mai vândut produs al firmei. A fost impus de calitate și de ingredientele naturale folosite: usturoiul și capixylul. Acest produs ajută la regenerarea părului.

Șampon revitalizant, cu formulă îmbogățită cu usturoi și capixyl, soluţia eficientă pentru părul fragil și subțire. Reface părul deteriorat și hrănește fiecare fir. Dacă este utilizat regulat, contribuie la întărirea părului și îi conferă un aspect strălucitor. Pe lângă usturoi și capixyl, șamponul cu usturoi Farmasi mai folosește ca ingrediente naturale proteină din porumb, din grâu și din soia precum și vitamina B5.

Important pentru șamponul cu usturoi Farmasi: nu miroase a usturoi.

Sampon Farmasi cu usturoi si capixyl

Usturoiul în cosmetică

Prin conţinutul bogat în seleniu, usturoiul redă elasticitatea pielii. De asemenea, se pot realiza măşti naturale de faţă din suc de usturoi şi miere de albine, care acţionează benefic pe un ten seboreic, cu tendinţă acneică. usturoiul conține peste 200 de substanțe active, cum ar fi: potasiu, fosfor, o cantitate impresionantă de vitamina B și C, precum și calciu și proteine. Deosebit de activi sunt cei 70 de compuși care au în structura lor sulf.

Unele dintre beneficiile nutriționale ale usturoiului se poate extinde la parul tau. Usturoi crud este bogat în vitamine și minerale , cum ar fi vitaminele B-6 și C, mangan, seleniu care promovează părul sănătos.

Beneficiile usturoiului pentru sănătate sunt cunoscute de sute de ani. Pentru uz medicinal, cât şi pentru uz alimentar, se utilizează bulbul (căpăţâna) şi frunzele tinere. Usturoiul are efect antispastic, colagog, diaforetic, anticancerige, expectorant, febrifug, stomahic, vasodilatator, antimicrobian, hipotensiv şi antihelmintic.

Numeroase documente, din cele mai vechi timpuri, amintesc de proprietățile benefice ale consumului de usturoi, atât pentru menținerea sănătății, cât și pentru utilizări în diverse remedii naturale și tratamente cu usturoi.

Pe acest website veți găsi informații și despre celelalte șampoane Farmasi pe care le puteți cumpăra într-un sistem de vânzare de tip retail care vă pune la dispoziție și opțiunea de a dezvolta propria afacere MLM Farmasi.

Sampon farmasi cu galbenele

Șampon cu gălbenele Farmasi

Este conceput pentru scalp și păr sensibil, predispus la iritații, mâncărime sau uscare. Purifică, protejează și calmează scalpul, oferindu-ți o senzație răcoritoare relaxantă. Repară bariera naturală de hidratare a scalpului.

Șampon cu ulei din arbore de ceai

Îndepărtează murdăria și urmele de produse de stilizare a părului, oferind o senzație îndelungată de curățenie și prospețime.

Sampon Farmasi cu keratina

Șampon cu Keratină

Șamponul reparator de tratament cu keratină curăță în profunzime și îndepărtează reziduurile și pătrunde totodată în stratul cuticulei pentru a hrăni firul de păr în profunzime.

Șampon cu salvie

Șamponul Farmasi Botanics pentru rezistență, creat pentru păr fragil și subțire, îmbogățit cu extract de salvie, curăță delicat și îți îngrijește părul. Contribuie la îmbunătățirea rezistenței scalpului și a structurii părului și reduce ruperea firelor. Stimulează creșterea părului și oferă volum și luciu natural.

Șampon cu urzică

Șamponul Farmasi Botanics pentru strălucire, pentru toate tipurile de păr, îmbogățit cu extract de urzică, curăță delicat, ajută la repararea și refacerea structurii părului. Extractul de urzică contribuie la întărirea rădăcinilor și a structurilor părului. De asemenea, reglează producția de sebum și asigură hidratarea necesară a părului. Hrănește părul și îi oferă totodată un luciu natural.

Sampon cu ulei de masline Farmasi

Șampon cu ulei de măsline

Șamponul hrănitor Farmasi Naturelle cu Ulei de măsline, creat pentru părul uscat și deteriorat, beneficiază de o formulă delicată și bogată care hidratează și fortifică instantaneu părul, în timp ce îl curăță delicat. Părul devine suplu și ușor de aranjat. În timp ce complexul de proteine din soia, grâu și porumb acționează pentru a întări și îngriji părul, uleiul de măsline îl netezește și îi oferă luciu.

Șampon cu ulei de argan

Datorită conținutului de ulei de argan, Șamponul Farmasi Naturelle cu ulei de argan și cafeină, dezvoltat special în Laboratoarele Farmasi, creat pentru părul deteriorat și vopsit, revitalizează foliculii inactivi și oferă luciu părului tern. Extractul de cafeină stimulează foliculii piloși, încurajând creșterea părului. Formula sa specială îmbogățită cu un complex de proteine oferă părului o textură mult mai moale și un aspect mai sănătos și mai lucios.

Despre Farmasi

Farmasi este producător, retailer și companie internațională de vânzări directe pe segmentul de produse de înfrumusețare, de îngrijire personală, de îngrijire a locuinței și de wellness.

armasi a obținut statutul de prima companie turcească, clasată pe locul 32, conform celui mai important site de vânzări directe din lume, „Direct Selling News”, 2020 (pe baza vânzărilor din 2019).

Fiind prima firmă turcească printre cei mai mari 100 vânzători direcți la nivel global, Farmasi este sursă de inspirație și un model pentru alte firme turcești.

FARMASİ își menține poziția de lider pe piață în Turcia, conducând peste alte mărci recunoscute la nivel mondial în sectorul vânzărilor directe. Compania se străduiește să fie printre firmele de top, precum: Amway, Herbalife, Avon, Tupperware și Oriflame.

error: Conţinutul este protejat.